Prodej výrobních prostor, Hodice, 26564 m2

Hodice

35 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 166 800 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHodice
ID128294
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná26564 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy6784 m2
Plocha nemovitosti26564 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadČOV pro celý objekt
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Parkování

Origo partneři v Hodicích

Popis

Máte zájem o výrobní a provozní areál s neomezenými možnostmi využití? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se vlastníkem rozsáhlého areálu masozávodu s kompletní infrastrukturou. Celková plocha zastavěných objektů a pozemků: 26.564 . Areál je dispozičně rozdělen na výrobní prostory , skladovací prostory , expediční prostory, garáže, kotelnu, čistírnu odpadních vod pro ekologické hospodaření, administrativní budovy, které: zahrnují kanceláře, šatny, sociální zázemí pro zaměstnance, kantýnu a jídelnu, parkovací prostory, vrátnici.
Všechny prostory jsou ve velmi dobrém stavu a připraveny k okamžitému provozu. Areál je vhodný nejen pro původní využití jako masozávod, ale i pro různé aktivity v oblasti zemědělské výroby, potravinářství či logistiky.
Výhody:
• Strategická Lokace: Nedaleko Jihlavy, ideální pro distribuci po celé oblasti.
• Kompletní Infrastruktura: Vše, co potřebujete pro efektivní podnikání, je zde k dispozici.
• Rozsáhlé Možnosti Využití: Flexibilita pro různé druhy podnikání.
Nabízíme Vám jedinečnou investiční příležitost s neomezeným potenciálem. Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Hodicích.

Podobné nabídky