Pronájem obchodního prostoru, Plzeň, Klatovská třída, 230 m2

Klatovská třída, Plzeň, Jižní Předměstí

15 000 Kč
/za měsíc
vratná kauce dva nájmy, záloha na vodu., bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKlatovská třída, Plzeň, Jižní Předměstí
ID00054
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná230 m2
Patro1. z 3
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha230 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k pronájmu prostory na Klatovské třídě nedaleko od křižovatky u Amerického památníku v centru Plzně. Prostory v zadním traktu obytného domu s průjezdem pro zásobovací dodávku, jsou v I NP rozdělené na 53 m2 velké zastřešené átrium, dvě větší místnosti po jeho stranách, skladový samostatný prostor za átriem a sklepní prostory. K dispozici samostatně dvě wc. Vytápění řeší plynový kotel, ohřev vody boiler, náklady na energie cca 2500,- Kč měsíčně , podle druhu využití. V prostorech fungoval přes pět let second hand, jinak vhodné i pro obchodní nebo i prostory pro lehkou výrobu nebo jen jako skladovací místo. Energie se převádí na nájemníky, samostatné odečty.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!