Prodej rodinného domu, Komňa, 60 m2

Komňa

1 560 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 7 435 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKomňa
IDPD_komňa
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná91 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy88 m2
Podlahová plocha60 m2
Plocha nemovitosti163 m2
Plocha zahrady75 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Komně

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout rodinný dům o dispozici 3+kk, který se nachází v pravděpodobném rodišti J. A. Komenského obci Komňa. Jedná se o obec ležící na úpatí Bílých Karpat, kterou obklopuje příroda. Nedaleko odsud 5 km se nachází město Bojkovice, kde je také zajištěna doprava linkovým autobusem. Zdejší obyvatelé využívají víceúčelovou halu, koupaliště a hřiště. Pro děti tu je mateřská a základní škola , kde se učí v duchu ideálů J. A. Komenského ,,Škola hrou”. Pro seniory tu je dům s pečovatelskou službou.

Dům má ideální polohu. Řadový objekt stojí v centru obce, která disponuje kostelem, restaurací a obchodem. Součástí objektu jsou 2 parkovací místa a menší zahrady obrostlé tújemi.
V obytné části domu se nachází vstupní chodba, z níž se dostanete téměř do všech místností přízemního domu – wc, koupelny, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a místnosti. Ta je průchozí do dalšího pokoje. Pod částí domu se nachází 2 sklepní místnosti, do které se dostanete zevnitř domu.

Dům má plastová okna, novou elektřinu v mědi a rozvody vody. Vytápí se elektrickými panely. Vše je ve funkčním stavu. Tato nabídka splňuje i parametry pro chalupaření.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Komně.