Prodej rodinného domu, Dolní Němčí, Krátká, 75 m2 (ID: 1298299)

Krátká, Dolní Němčí

1 850 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize
Hypotéka od 8 817 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKrátká, Dolní Němčí
ID00402
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná75 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti336 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Dolním Němčí

Popis

Prodej rodinného domu s bohatou historií a možností rekonstrukce, Dolní Němčí

Hledáte-li nemovitost, kterou si můžete upravit přesně podle svých představ a toužíte po klidném bydlení ve vesnickém prostředí, pak vás jistě zaujme tento přízemní rodinný dům 2+1 v malebné obci Dolní Němčí. S potenciálem pro kompletní rekonstrukci, nabízí tento dům ideální příležitost pro každého, kdo si chce svůj domov přetvořit v útočiště svých snů.

Popis nemovitosti:
Rodinný dům s užitnou plochou 75 m2 je situován na klidném místě a má praktický půdorys ve tvaru písmene "L". Součástí pozemku o velikosti 336 m2 je i průjezd o rozloze 24 m2, který vede do dvorní části poskytující možnost parkování. K domu přiléhá také hospodářská stavba, kterou lze využít pro různé účely dle vašich potřeb a představ.

Historie domu sahá do dob před sto lety a nyní čeká na své nové majitele, kteří mu vděčí nový život. Ačkoliv vyžaduje rekonstrukci, jeho potenciál je enormní, ať už se rozhodnete zachovat původní kouzlo, nebo ho přetvořit v moderní obydlí. Domov je již napojen na kanalizaci a vodovod, a před domem se nachází plynová přípojka. Zahrada disponuje kopanou studnou, která může sloužit jako alternativní zdroj vody.

Lokalita:
Dolní Němčí je obec, která nabízí veškeré základní občanské vybavení a zároveň klid a soukromí venkovského života. V blízkosti se nachází krásná příroda, ideální pro pěší turistiku či cyklovýlety.

Pokud hledáte místo, kde můžete začít novou kapitolu svého života, tento rodinný dům v Dolním Němčí je tou pravou volbou. Neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo prohlídku a přijďte se osobně přesvědčit o veškerém potenciálu, který tento domov nabízí. Těšíme se na vaši návštěvu a možnost pomoci vám najít místo, které si zasloužíte.

Kontaktujte nás! Váš nový domov na vás čeká.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Němčí.