Prodej rodinného domu, Olomouc, Bukovanská, 168 m2

Bukovanská, Olomouc, Droždín

19 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 94 838 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBukovanská, Olomouc, Droždín
ID02070
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná168 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti632 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti80 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Origo partneři v Olomouci

Popis

Do nabídky prodeje nabízíme unikátní novostavbu rodinného domu, jehož výjimečnost je pro místo, kde je postaven s výhledem na Olomouc a parčíkem přes cestu, pro navržení brněnským architektem a designerem Janem Vlčkem, pro precizní zpracování a použití nadstandardních materiálů.

Užitná plocha domu je 168 m2 a pozemek činí 632 m2, k dispozici jsou 3 parkovací místa před domem. Jedná se o přízemní, samostatně stojící dům s dispozicí 4+kk a dvojgaráží se stále oblíbenější vegetační střechou. Rodinný dům je umístěn v klidné olomoucké městské části Droždín a prodává se nezařízený. Na jeho výstavbu majitel vybral nejkvalitnější materiály, což se odráží na celkovém precizním a detailním zpracování interiéru i exteriéru. V obytných místnostech jsou položeny dubové podlahy s podlahovým vytápěním po celém domě. Okna jsou z hliníkových profilů a s trojskly, která zajišťují kvalitní odhlučnění i izolaci, velkým benefitem jsou kvalitní venkovní žaluzie, které jsou hlídány ve vztahu k rychlosti větru a mohou být ovládány i na dálku. Raritou a ozdobou domu jsou 3 střešní světlíky, díky kterým je krásný a netradiční výhled v ložnici, chodbě a koupelně. Dveře značky Sapeli se spolehlivým kováním jsou designové a bezfalcové. Koupelna je vybavena umyvadlem, sprchovým koutem a závěsnou toaletou. Další samostatná toaleta je umístěna v chodbě. Výrazným prvkem moderní architektury jsou pohledové betonové stropy v celém domě. Kuchyň je připravena pro zbudování kuchyňské linky na míru s možností moderního ostrůvku s vařením. Do zahrady ústí malé dřevěné terasy z kuchyně a ložnice, velká terasa z obývacího pokoje, která se navíc pyšní bioklimatickou pergolou s polohovatelnými lamelami, jejichž sklon můžete libovolně ovládat třeba i smartphonem. Dřevo v exteriéru je sibiřský modřín. Základem kvalitní zahrady je vrstva černozemě, vzrostlý trávník a úprava terénu díky opěrné zdi z monolitického betonu. Zahrada je stejně jako dům nachystána na naplnění snů majitele.

Droždín je vzdálený cca 6 km od centra Olomouce a je zde výborná dostupnost MHD. Žije zde přes 1 tisíc obyvatel a z celé oblasti je výborný pohled na rozsáhlou nivu Moravy, město Olomouc a protější kopce Drahanské vrchoviny. Je zde mateřská školka i škola základní, pobočka městské knihovny, potraviny, sportovní a fotbalový klub a restaurace. Možnost financování nemovitosti lze bez poplatku řešit s naším hypotečním partnerem. Pro více informací nebo sjednání prohlídky, prosím, kontaktujte, certifikovaného realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci.