Prodej chalupy, Česká Ves, Polská, 200 m2

Polská, Česká Ves

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPolská, Česká Ves
ID160-NP02343
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná200 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy290 m2
Plocha nemovitosti1175 m2
OdpadSeptik, Jímka
Převod do OV

Origo partneři v České Vsi

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi pěkný, prostorný, poctivě stavěný německý dům s velkým pozemkem v obci Česká Ves, okr. Jeseník. Prostorná nemovitost lze využít jako krásná chalupa, na bydlení i na úpravu na apartmány. Samotný pozemek pak nabízí nejen dostatek prostoru na potřebný počet parkovacích míst ale i na ostatní rekreační zařízení či na vlastní výpěstky. Na pozemku je nyní umístěný bazén, skleník, altánek pro posezení v nepříznivém počasí a zastřešená pergola pro parkování aut či jinému využití. Při prohlídce domu si zamilujete jeho atmosféru, vzdušnost, členitost stylových prostor i moderně zařízenou kuchyni a samozřejmě posezení u krbu. Stavbě nechybí i praktické prvky, jako garáž se zaklopeným pracovním ,,kanálem" pod autem, kamenné sklepní prostory s vlastní studnou a jiné technické místnosti.
Doporučujeme prohlídku této nemovitosti. Pro její domluvení a více informací o nabídce kontaktujte makléře nabídky. Nabídka profesionální pomoci s financováním je samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v České Vsi.

Podobné nabídky