Prodej rodinného domu, Lubenec, Jelení, 140 m2

Jelení, Lubenec

2 999 000 Kč
/za nemovitost
Včetně provize, právního servisu, vkladu na Katastr nemovitostí
Hypotéka od 14 292 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJelení, Lubenec
IDN00889
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná140 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy113 m2
Plocha nemovitosti1586 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Balkon

Origo partneři v Lubenci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízím ke koupi samostatně stojící dům o dispozici 3+1 s vybudovanou jednotkou v podkroví o dispozici 2+1 s vlastním sociálním zařízením. Zastavěná plocha domu činí 113m2.

Nemovitost se nachází v okrajové části obce Lubence s veškerou občanskou vybaveností a perfektním dopravním spojením autobusy či vlakem.
Nyní se dokončuje dálnice D6 Praha-Karlovy Vary.

Dům byl postaven v roce 1962 a užíván dvougeneračně. Nyní vyžaduje rekonstrukci jak přízemí, tak podkroví. Přízemní jednotka disponuje třemi prostornými pokoji a kuchyní. V podkroví byla kuchyně, obývák se vstupem na terasu, druhá teráska a pokoj. Viz přiložené půdorysy.
Vytápění obou jednotek zajišťuje kombinovaný kotel OPOP 420 EKO (dřevo, uhlí) do plochých radiátorů. Kotel byl pořízen v roce 2016 a dále jsou kamna v obytné místnosti kuchyně. Vodu zajišťuje nyní nově zakoupený el. bojler DRAŽICE o objemu 200l.
Zahrada s ovocnými, plodícími stromy a keři (jabloně, hruška, slívy, třešeň, višeň, meruňka, nektarinka, lískový a vlašský ořech, josta, angrešt). Na zahradě u domu je prostorný přísavek, který slouží jako dílna a skladovací prostory.

Dům zatím není napojen na městskou kanalizaci a vodovod, disponuje vrtem i studnou a vody je dostatek. Připojení je možné v dosahu sousedních parcel a jednalo se již o tomto s obcí.
Dům je zateplen, plastová okna.

Lubenec je okrajová obec Ústeckého kraje. Leží při hranici Karlovarského a Plzeňského kraje. Má cca 1500 obyvatel a aktivně se zde rozšiřuje výstavba..
Nemovitost bez právních vad, Dům je v souladu s katastrem nemovitostí, možno financovat hypotékou.
Neváhejte kontaktovat makléře pro více informací či prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lubenci.