Prodej bytu 3+1, Praha - Strašnice, Pod Rapidem, 110 m2

Pod Rapidem, Praha 10

10 149 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 48 367 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Rapidem, Praha 10
ID820975
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná110 m2
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný byt v osobním vlastnictví 3+1 s užitnou plochou 110 m2 ve 4. patře (bez výtahu) činžovního domu v žádané lokalitě v Praze ve Strašnicích.

Dispozici tvoří vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem, vanou a umyvadlem, samostatné WC, obývací pokoj a dva samostatné pokoje. Součástí jednotky je kuchyňská linka se základními elektrospotřebiči, vestavěné skříně v ložnici a v případě zájmu je možné byt přenechat i s kompletním zařízením.

V komoře se nachází plynový kotel a topení je etážové. V bytě je rovněž klimatizace. Díky dvojitým plastovým oknům a zvýšené izolaci stropu Vám z bytu nebude v zimě unikat teplo a v létě chládek.

Věci pohodlně uložíte do sklepa a na půdu s vlastním zamykáním.

Dům prošel v roce 2012 rekonstrukcí včetně fasády a střechy. Součástí je také vnitřní společná zahrada.

V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost.

Pro více informací a prohlídku kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 10.