Novostavby Malešice čekají na své majitele

Vršovice, Strašnice a Malešice. Tato trojice čtvrtí je v podstatě dominantou desátého pražského obvodu. Jedná se o moderní pražské čtvrti s vynikající občanskou vybaveností a krátkou dojezdovou vzdáleností do centra. Najdete tu měšťanské domy, vilové čtvrti, sídliště, ale také osobitý rezidenční projekt Malešický háj.

Ten se dokonce od ostatních čtvrtí na desítce vymyká. Nachází se totiž přímo u Malešického lesa, což výčet jeho předností rozšiřuje i o obzvláště v hlavním městě ceněný přírodní aspekt. V Malešickém háji budete ve městě i v přírodě zároveň. Zkrátka v nefalšovaném háji. Nebo ráji? To už bude záležet na vás.

Moderní bydlení komorního typu

Desítka je moderní obvod, kterému rezidenční novostavby vyloženě sluší. Malešický háj (na internetu hledejte pod odkazem byty Praha 10) z portfolia renomované developerské společnosti Metrostav Development jako by sem patřil. Jedná se totiž o bydlení komornějšího typu. Projektant objektu, kterým je renomované architektonické studio Loxia, měl na paměti především jedno, a to po všech stránkách pohodlný život jeho budoucích obyvatel. Tohoto úkolu se ale zhostil na výbornou.

Malé garsonky i střešní penthousy

Nové byty Malešice, to je pětice bytových domů se 107 exkluzivními byty s citlivě promyšlenými dispozicemi. V nabídce najdete byty jednopokojové o velikosti 30 m² vhodné pro studenty a jednotlivce až po rozlehlé střešní penthousy s plochou přesahující 130 m², které uspokojí i ty nejnáročnější. Součástí každého bytu (nezávisle na jeho velikosti) je balkon, předzahrádka, nebo terasa stejně jako garážové stání a sklepní kóje.

Za 2 roky se můžete stěhovat

Byty, jejichž kolaudace je naplánována na rok 2022 a k nastěhování budou volné v roce 2023, jsou už v prodeji. Kompletní ceník je k dispozici buď na stránkách developera, nebo na odkazu prodej bytů Praha 10. Dlouho se ale nerozmýšlejte. Vzhledem k poměrně malému počtu bytových jednotek, ty nejlepší budou brzy rozebrány.

Comments are closed.