Pronájem kanceláří: Blýská se na lepší časy

Různí specialisté na komerční nemovitosti vám dokáží zprostředkovat obchod. Na trhu je spousta firem, které se specializují na prodej a pronájem kanceláří, různých obchodních prostor, skladů, výrobních hal, nájemních domů, pozemků a dalších podobných míst. Tito specialisté vám mohou vyjednat nejlepší podmínky.

Poptávejte výhodné pronájmy kanceláří nejen v oblasti Prahy. V nabídce můžete najít přes 500 levných kanceláří, kde budete moci vybírat od klasických, vybavených, servisovaných i sdílených coworking kanceláří.

Čekání na lepší časy

Vzhledem k naší ekonomické situaci a velké finanční nejistotě muselo bezpodmínečně dojít k útlumu podnikatelských činností. Mnozí tak vyčkávají a čekají na lepší časy, ale ty jen tak nepřijdou. Situace se horší a mnoho provozoven svou činnost vzdalo hned a provoz už nikdy neobnoví. Hlavním důvodem jsou zbytečně předražené energie a snížený odběr služeb koncovými zákazníky. Některým firmám nepomohl ani přechod na homeoffice.

Skupinu nemovitostí, jež krize prakticky neměla zasáhnout jsou kvalitní administrativní objekty, průmyslové a logistické haly nebo obchodní nemovitosti, které jsou umístěné v atraktivních lokalitách. Budovy, které jsou nyní nejvíce vyhledávány, disponují nízkou energetickou náročností. Význam tohoto stanoviska je čím dál více žádoucí. Při jednání se tedy jedinci dívají na energetický provoz a jednak na individuální měření energií!

Zvýšení daně u kanceláří a skladů

Všechny majitele kanceláří a skladů letos čeká výrazné zvýšení daní. Ročně tak z peněženky budou muset vytáhnout další desítky ne-li stovky tisíc korun. Z tohoto důvodu se všichni snaží nalákat zájemce a využít celých prostor budov. A pokud si majitelé nechali (a většinou nechávají) sepsat dobré smlouvy, toto zdražování se promítne v novém vyúčtování velmi rychle.

Zdroj foto: Mavo / Shutterstock.com

Comments are closed.