Prodej rodinného domu, Příbram - Příbram VI-Březové Hory, Rožmitálská, 115 m2

Rožmitálská, Příbram VI-Březové Hory

3 600 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 157 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRožmitálská, Příbram VI-Březové Hory
ID248-NP00581
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná115 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy105 m2
Plocha nemovitosti566 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti434 kWh/m2 za rok
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme řadový rodinný dům v ulici Rožmitálská určený k celkové rekonstrukci. Do domu se vstupuje přímo z ulice Rožmitálská.
Dům je částečně podsklepený (sklep je suchý ), 3 obytné místnosti se nacházejí v přízemí, na dům navazuje směrem do zahrady přístavek, který lze využít jako další místnost. V podkroví je možnost vybudování dalších obytných prostor. Za domem se nachází zahrada s výměrou 343 m2.
Dům je napojen na místní vodovod a kanalizaci, má elektrickou přípojku i plynovou přípojku.
Dům je ideální pro toho, kdo chce bydlet v Příbrami, bude mít možnost si dům upravit podle svých potřeb a bude mít velmi blízko v přírodě (lesopark, Brdy).
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Pokud budete potřebovat zajistit financování nemovitosti, naši hypoteční specialisté jsou připraveni pro Vás najít nejvhodnější nabídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Příbrami.