Prodej rodinného domu, Klobouky u Brna, Břízová, 157 m2

Břízová, Klobouky u Brna

9 250 000 Kč
/za nemovitost
Lze upravit dle zvolených standardů. Cena snížena o 3%.
Hypotéka od 44 083 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBřízová, Klobouky u Brna
ID0515
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná157 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy91 m2
Plocha nemovitosti659 m2
Plocha zahrady94 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti66 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Kloboukách u Brna

Popis

Originální pojetí novostavby domu zasazeném v terénu se neokouká a mělo by vás bavit.
Díky přístupnosti z ulice obou pater domu, vznikla jedinečná dispozice, kdy spodní patro z ulice Břízová je pojato spíše technicky. Je zde garáž pro dva čtyřkolové mazlíčky, technická místnost s praktickou prádelnou a koupelna. Současně se zde podařila umístit pracovna nebo ložnice, to už je na Vás.
Do domu se můžete vydat i zahradou přístupnou z ulice Horní, kde se přes terasu, třeba s nákupem dostanete pohodlně rovnou do kuchyně propojené s obývacím pokojem. Na tomto patře jsou další dva pokoje s výhledem na město Klobouky u Brna. Druhá hlavní koupelna a také vstup do velkého podkroví k uložení sezónních věcí.

Na zahradě nechybí retenční nádrž 11 m3 a také studna. Orientace střechy dává možnost efektivně využít fotovoltaiku a snížit si provozní náklady. S přípravou se počítá, ale realizace bude případně na Vašich potřebách.

Z této klidné části města s minimálním provozem, se do centra dostanete chůzí za pár minut a najdete tam vše potřebné. Brno jih je sjízdné autem do 35 minut. Hustopeče do 20 minut a Břeclav do 40 minut.
Časový harmonogram i standardy provedení domu můžeme probrat osobně, protože právě zde se dá ještě něco uspořit, nebo naopak doladit vše dle vašich potřeb.
Stavba je připravena na zimu a termín dokončení je plánován na konec prázdnin 2024, kdy už budete moci plnohodnotně bydlet.

Jsme připraveni Vám pomoci s prodejem Vaší stávající nemovitosti a nastavit bezpečně celý proces nákupu i prodeje.
K financování vám můžeme doporučit odborníky, kterým věříme a máme odzkoušené praxí.
Dejte mi vědět a sejdeme na prohlídku, při které si řekneme podrobnosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kloboukách u Brna.