Prodej rodinného domu, Čelákovice - Sedlčánky, Matěje Koštíře, 215 m2

Matěje Koštíře, Čelákovice, Sedlčánky

13 999 900 Kč
/za nemovitost
Cena je včetně provize i právních služeb
Hypotéka od 66 719 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMatěje Koštíře, Čelákovice, Sedlčánky
ID23978
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná215 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy131 m2
Podlahová plocha215 m2
Plocha nemovitosti682 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti47 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Terasa
Parkování

Origo partneři v Čelákovicích

Úklidové služby

Popis

Hledáte dům na klidném místě s nízkými náklady ? Tak třeba pro Vás je k prodeji nízkoenergetický dům 6+kk o celkové ploše 215 m² s celkovým pozemkem 682 m². Dům z roku 2010 se nachází v Čelákovicích v části Sedlčánky. K domu patří garáž, dále je k dispozici prostorný balkon v horním patře a zastřešená terasa na zahradě, na které je absolutní soukromí. V roce 2020 byl dům zmodernizován v rámci snížení nákladů na provoz, na střechu byla dána fotovoltaika ze 16 ti solárních panelů a dále tepelné čerpadlo, i díky tomu má tato kvalitní stavba PENB třídy A. Náklady na provoz činí cca. 2.500,- a mohou se snížit i na nulu.

Při vstupu do domu nalezneme chodbu máme vstup do garáže a pokoje, ze kterého je částečně technologická místnost, dále koupelnu, pokoj pro hosty a dále prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyní, ze kterého je příjemný vstup na terasu s posezením na zahradě. V patře jsou 2 pokoje a ložnice. Dále pak je zde přes koupelnu vstup do dalšího velmi prostorného pokoje, který nabízí zajímavé možnosti použití. Ze dvou pokojů je v horním patře ještě vstup na balkon, kde se také příjemně relaxovat.

Zahrada je kolem celého domu a je velmi prakticky rozdělena na část plodící a okrasnou. V rámci příjemného posezení na zahradě je k dispozici prostorná zastřešená terasa a gril. Plodící část zahrady je opravdu pestrá. Jsou zde fíky s velkou každoroční úrodou, jehličnany, jabloně, jahody, rybíz, maliny a samozřejmě se díky promyšlené dispozici zahrady nabízí pěstování vlastního ovoce a zeleniny.

Čelákovice nabízejí kompletní občanskou vybavenost a snadnou dostupnost do centra Prahy, která je zajištěna vlakem. Vlakem jste za 32 minut na Masarykově nádraží v Praze a autem jste do 20 ti minut na Černém Mostě. Je to Klidná čtvrť s řadou možností sportovního vyžití, velmi hezké okolí, příroda, řeka. U Labe je cyklotrasa 0019 vede po levém břehu řeky Labe – z Kostelce nad Labem přes Brandýs nad Labem, Lázně Toušeň, Čelákovice, Přerov nad Labem, Hradištko a Nymburk do Poděbrad. Sedlčánky jsou součásti Čelákovic. Jde o původně samostatnou obec, která leží na levém břehu Labe mezi centrálními Čelákovicemi, Císařskou Kuchyní a lužním lesem Netušil. Na okraji zastavěného území je přírodní rezervace Hrbáčkovy tůně.
K domu je vypracována 3D virtuální prohlídka, kterou i s dalšími informacemi rád na vyžádání zašlu mailem. Ev. číslo: 23978.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čelákovicích.