Prodej komerční nemovitosti, Jihlava, Sokolovská, 950 m2 (ID: 988292)

Sokolovská, Jihlava

16 900 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize RK
Hypotéka od 80 540 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSokolovská, Jihlava
ID143-NP06270
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná950 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Plocha budovy882 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik, Jímka
VodaDálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Jihlavě

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji komerční objekt v Jihlavě na ulici Sokolovská s prostory k podnikání v přízemí a 4 bytovými jednotkami v 1. patře. Nad bytovými jednotkami se nachází prostorná půda vhodná s výstavbě dalších bytů.
V přízemí se nachází čalounictví (3 místnosti, dílna, samostatné WC a koupelna) a dále prodejna autoservisu (73 m2 + WC 2 m2). Na dům navazuje garáž/autodílna o výměře 66 m2 a zahrada. Celková plocha domu se zahradou činí 882 m2.

Ve 2. NP se nachází 4 samostatné bytové jednotky:
1. Bytová jednotka o dispozici 2+1 (podlahová výměra 39,4 m2), skládá se z chodby, kuchyně, dvou obytných místností, koupelny a WC. Vytápění zajištěno pomocí samostatného plynové kotle, ohřev vody pomocí el. bojleru.

2. Bytová jednotka o dispozici 1+1 (podlahová výměra 33,6 m2). Jednotku tvoří kuchyně se sprchovým koutem a obývací pokoj. Samostatné WC je situováno na chodbě. Bytová jednotka je v původním stavu.

3. Bytová jednotka o dispozici 2+kk (podlahová výměra 47,6 m2). Jednotku tvoří chodba, kuchyně s jídelním koutem, ložnice, koupelna s WC, vytápění a ohřev vody je zajištěno pomocí samostatného plynového kotle. V roce 2016 prošla bytová jednotka celkovou rekonstrukcí, v bytě byla také osazena nová plastová okna.

4. Bytová jednotka o dispozici 3+1 (podlahová výměra 62 m2). Byt se skládá z kuchyně, koupelny s WC a 3 obytných místností. Vytápění zajištěno pomocí samostatného plynové kotle, ohřev vody pomocí el. bojleru. Částečná vyměněna oken, v roce 2019 proběhla rekonstrukce koupelny. Ostatní pokoje jsou v původním stavu.
Objekt je podsklepený s výjimkou prostor pod autodílnou. Objekt je napojen na přípojku el. energie a plynu, veřejný vodovod, vlastní jímka.
V prostorách čalounictví není zavedena voda, vytápění pouze pomocí kamen na tuhá paliva. Prodejna autodílů včetně zázemí má dvě místnosti (vytápění zajištěno samostatným plynovým kotlem, ohřev vody pomocí průtokového ohřívače). K prostorům je využíváno WC umístěné na chodbě.
Přízemní prostory vykazují vlhkost, jsou ve špatném technickém stavu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Jihlavě.