Prodej zemědělské půdy, Oldřichov, 15299 m2

Oldřichov

9 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaOldřichov
ID639964
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti15299 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva

Origo partneři v Oldřichově

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku s komerčním objektem. Pozemek má celkovou výměru 15299m² a nachází se v Oldřichově - Osek nad Bečvou. Prodej se týká čtyř pozemků, z toho je 7000m² vyjmuto také z půdního fondu a 1200m² zpevněné plochy před halou. Jedná se tedy konkrétně o plochu zastavěnou, zpevněnou manipulační a také plochy zeleně.

Velkou výhodou je všestranné využití pozemku a jeho dostupnost. Dle územní plánu je pozemek určen pro stavby - zemědělské provozovny ( živočišné i rostlinné výroby) a k tomu náležící stavby a zařízení, výrobní a průmyslové provozovny a sklady, administrativní budovy a stavby a zařízení pro výrobu a také skladování. Dále pak stavby a zařízení a technologie pro využití obnovitelných zdrojů energií (fotovolatické elektrárny, výroba paliv z obnovitelných zdrojů energií apod), čerpaní stanice PHM, výroba stavebních hmot i kancelářské budovy. Celková možná zastavitelnost pozemku je 60% budovou až o dvou nadzemních podlaží.
Pozemek je dostupný od Přerova a Lipníku nad Bečvou s napojením na dálnici.

Aktuálně probíhají na pozemku a budově úpravy, je zde tedy možnost dohody na těchto úpravách. Probíhá rekonstrukce soc. zázemí a kancelářských prostor, tak i výrobních či skladových ploch. V části budovy jsou již vyměněna nová okna za plastová, nové omítky a pracuje se také na nových betonových podlahách.
Budova je napojena na vlastní kopanou studnu s vysokotlakým čerpadlem a samostatnou vodárnou, septik, vytápění řešeno částečně na elektřinu a také kotlem na tuhá paliva.

Pozemek je roviny, v blizkosti se nachází řeka Bečva a cyklostezka ve vzdálenosti asi 100m. Možnost vytvořit mini ZOO nebo podobnou turistickou zajímavost. Uvedená cena je včetně provize realitní kanceláře. V případě Vašeho zájmu o více informací případně sjednání nezávazné prohlídky, kontaktujte přímo realitní kancelář. Ev. číslo: 639350.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských půd v Oldřichově (okr. Přerov).