Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Jiříkov, Filipovská, 10446 m2

Filipovská, Jiříkov

5 950 000 Kč
/za nemovitost
V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Hypotéka od 28 356 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaFilipovská, Jiříkov
ID818876
Stav objektuDobrý
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti10446 m2

Origo partneři v Jiříkově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Hledáte místo pro své podnikatelské záměry, které by mělo být dostatečně velké, s dobrou dopravní obslužností, s možností napojení na veškeré inženýrské sítě a ideálně na hranici se sousedním Německem?
Přesně takové je teď k dispozici v Jiříkově.

Jedná se o pozemek, který se nachází v centru města. Je rovinatý, přístupný z obecní komunikace. Jeho výměra činí úctyhodných 10 446 m2. Přímo na patě pozemku se nacházejí veškeré inženýrské sítě. Dle územně plánovací informace je pozemek zařazen do ploch občanského vybavení komerčního charakteru.

Bližší informace vám rád sdělím osobně nebo telefonicky.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Jiříkově (okr. Děčín).