Prodej pozemku pro bydlení, Dobrá Voda u Českých Budějovic, Trávní, 754 m2

Trávní, Dobrá Voda u Českých Budějovic

5 880 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 022 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaTrávní, Dobrá Voda u Českých Budějovic
ID7178
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy70 m2
Plocha nemovitosti754 m2
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceOstatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Převod do OV

Origo partneři v Dobré Vodě u Českých Budějovic

Popis

Prodáme výhradně atraktivní stavební pozemek se starším, malým, podsklepeným rodinným domkem v lukrativní části Českých Budějovic – Dobrá Voda.
Dispozičně je přízemní domek řešen: vstup, chodba, koupelna, WC, spíž, sklad, kuchyně, obývací pokoj, ložnice. Za domem z venku je vchod do podsklepené části domu, dále pak přístup do podkroví (bez možnosti zřízení podkroví).
Domek je v původním stavu a z části prošel nedávno modernizací a rekonstrukcí – nové okna, zatepleno, kamna, podlahy, obklady, WC, krytina střechy, atd..
Za domem se nachází kůlny.

Pozemky:
- zastavěná plocha domku = 70m2
- celkem pozemky = 754 m2
- celkový rozměr pozemků = 50m x 15m (délka x šířka).
Sítě – elektřina, voda a kanalizace obecní, možnost napojení i na plyn, klidná a vyhledávaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dostupností do centra Českých Budějovic.

Doporučení u této nemovitosti - vzhledem k tomu, že se jedná o pozemek obdélníkového tvaru a starý domek se nachází až v zadní části pozemku – využít přední (do ulice) min. 3/5 části pozemku pro výstavbu nového rodinného domu, s případnou pozdější modernizací stávajícího domku jako letní byt, či domek pro hosty, nebo využít pouze při výstavbě nového domu jako zázemí, nebo odstranit.

Více informací, prohlídky, na uvedeném telefonním čísle.

Energetická třída PENB „G“ je uvedena z formálních důvodů dle zákona č. 103/2015 Sb., po obdržení průkazu energetické náročnosti budovy bude uvedena skutečná hodnota.

Cena je je snížena oproti původní ceně 7.800.000,-- Kč již o celých 17% - případné HYPO pomůžeme zajistit.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dobré Vodě u Českých Budějovic.