Prodej bytu 5+1, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum, Dvořákova, 131 m2

Dvořákova, Ústí nad Labem-centrum

5 700 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 27 165 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDvořákova, Ústí nad Labem-centrum
ID2193
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná131 m2
Patro2. z 4
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti131 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
TopeníÚstřední dálkové
DopravaVlak, Dálnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Prodej bytu 5+1 131m2 Ústí nad Labem - centrum, Dvořákova Exkluzivně Vám nabízíme rekonstruovanou bytovou jednotku o dispozici 5+1 a výměře 131m2 s jídelním koutem v samém centru Ústí nad Labem, na výborné adrese ul. Dvořákova. Dům má nový výtah, v podkroví prostornou terasu, kterou mohou využívat všichni vlastníci. Náleží k němu také oplocená zahrada za domem a předzahrádka.
Bytová jednotka je situována ve 2.NP a sestává z chodby, kuchyně s jídelním koutem u okna, obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, pracovny, pokojíku, praktické průchozí koupelny a WC. Plánek bytu najdete ve fotodokumentaci.
K bytu náleží dva sklepy.
Vytápění je zde dálkové, s možností regulace vlastním výměníkem přímo v domě. Bonusem zde je, že v ložnici a obývacím pokoji je navíc možnost napojení krbových kamen nebo krbu na stávající komíny.
Do fondu oprav se zde platí 30,-Kč/m2 a v příštím roce by mělo dojít k obnově fasády a výměně zbývajících oken v rámci společenství vlastníků za plastová.
Mírové náměstí a centrum, kde jsou také zastávky MHD a veškerá občanská vybavenost (např. obchody, lékárna, kulturní dům, školka, škola, restaurace atp.), jsou vzdálené cca 300m.
Ohledně dalších informací k nemovitosti, financování a prohlídek neváhejte kontaktovat RK.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+1 v Ústí nad Labem.