Prodej rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Sulovická, 120 m2

Sulovická, Praha, Újezd nad Lesy

8 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSulovická, Praha, Újezd nad Lesy
IDIETP100091
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti857 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze

Stěhovací služby

Popis

Prodej rodinného domu v Praze, v žádané lokalitě Újezd nad Lesy. Dům se nachází na konci ulice Sulovická, která v místě navazuje na přírodní park Klánovice - Čihadla.

Dům s vlastním pozemkem o velikosti 857 m2, je z části zděný a z části montovaný. Dispozice domu je 4+1, v přízemí se nachází jídelna, malý pokoj a technická místnost, v patře je potom obývací pokoj, který je průchozí do ložnice, kuchyň, koupelna a samostatné WC. Z obývacího pokoje a chodby je vstup na balkon. Celková užitná výměra domu je cca 120 m2.

Dům je napojený na vodu (vlastní studna), kanalizaci, plyn a elektřinu. Na zahradě jsou menší stavby, nezapsané v katastru nemovitostí, sloužící pro uskladnění zařízení pro zahradu.

Újezd nad Lesy je žádanou lokalitou Prahy, díky dostupností a vybaveností je to ideální místo pro bydlení v rodinných domech. Samotná ulice Sulovická je klidná a není oboustranně průjezdná. Díky umístění zde projíždí prakticky jen sousedé. V Újezdu nad Lesy naleznete kompletní infrastrukturu, mateřskou a základní školu, dětské dopravní hřiště, fotbalové hřiště, LIDL, městský úřad, poštu a celou řadu restaurací.

Na nemovitosti v současné době vázne omezení vlastnického práva ve formě věcného břemene užívání, které přechází na nového vlastníka. V případě zájmu poskytneme podrobnější informace.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze.