Prodej pozemku pro bydlení, Rychvald, 1000 m2

Rychvald

1 720 000 Kč
/za nemovitost
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 8 197 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaRychvald
ID967/4500
Plocha nemovitosti1000 m2
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
KomunikaceZpevněná, Asfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Rychvaldu

Popis

Exkluzivně v zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí stavební pozemek o celkové ploše 1 000 m2 s možností budoucí výstavby, ve velmi žádané lokalitě města Rychvaldu. Mírně svažitý, zatravněný terén.

Dle územního plánu obce se nabízené pozemky nachází v zóně BI - Bydlení individuální v rodinných domech, stejně tak další využití viz. foto prezentace. Přístup na pozemek po obecní komunikaci ze dvou stran.

Elektřina, vodovodní řád, na hranici pozemku, odpady nutno řešit formou ČOV, popř. septikem.

Občanská vybavenost v podobě supermarketu, základní a mateřské školy, praktického lékaře, obchodu, pošty, úřadů, sportovišť a také restaurací. Dosah městské a meziměstské autobusové dopravy 7 min. pěší chůzí.

Dopravní napojení:
Do města se dá dostat autem po ulici Orlovské buď od Ostravy-Heřmanic nebo od Orlové-Poruby, po ulici Michálkovické z Ostravy-Michálkovic, nebo po ulici Bohumínské z Bohumína a Orlové-Lutyně.

Městská hromadná doprava:
Autobusová linka č. 23 (Hranečník - Záblatí střed) - provozovatel DP Ostrava.
Autobusová linka č. 870926 (Rychvald DPS - Lutyně aut.st.) - provozovatel ČSAD Karviná/Městský úřad Rychvald.
Autobusová linka č. 505 ((Věřňovice)-(Dolní Lutyně-)Rychvald rozcestí-Orlová,Lutyně pošta) - provozovatel ČSAD Karvin.

Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rychvaldu.