Prodej rodinného domu, Rosice, Petra Hechta, 109 m2

Petra Hechta, Rosice

10 490 000 Kč
/za nemovitost
neplatíte provizi , včetně právního servisu
Hypotéka od 49 992 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPetra Hechta, Rosice
IDN00589
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná109 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy70 m2
Plocha nemovitosti203 m2
Plocha zahrady83 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Rosicích

Popis

Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům v žádané a atraktivní lokalitě ve městě Rosice u Brna s nízkými náklady na bydlení.

Dům o dispozici 4+kk s celkovou užitnou plochou 95,1m² + zahrada 83m² + nádvoří 50m² je z developerského projektu z roku 2014. Nastěhovaní proběhlo o dva roky později, jelikož se jednalo o vzorový dům, následně určený pro bydlení developera. V domě jsou tedy použité nadstandardní materiály, je velmi vzdušný a moderně zařízený. Bylo zde prakticky myšleno i na úložné prostory, kterými jsou technická místnost, spíž, vestavěné skříně a zahradní domek.

Jedná se o řadový rodinný dům, který přes to, nabízí soukromí.

Je orientovaný na jihozápad a severovýchod. Na zahradu i odpoledne svítí příjemně slunce. Vydlážděné nádvoří před domem je určené pro 2 parkovací místa + možnost parkování motocyklu.

Do domu vcházíme z nádvoří, ocitáme se v prostorné chodbě s vestavěnou skříní, věšákovou stěnou, praktickým botníkem a schodištěm do 2.NP.
Vlevo nalezneme WC s umyvadlem a technickou místnost (5,6m²) s kvalitní pračkou, sušičkou a policovým systémem.
Frontálně, velkoryse řešený, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (34,4m²). Kuchyňská linka na míru, jako nová, disponuje kvalitními spotřebiči: lednice s mrazákem, mikrovlnná a horkovzdušná trouba a myčka. Vše v energ. třídě "A".
Dalším nadstandardem je čistička vody, resp. změkčovač a odstraňovač vodního kamene, který je umístněný ve spíži (2,1m²), společně s policovým systémem, určeným na potraviny.
Z obývacího pokoje vcházíme na zahradu (83m²) resp. terasu, kde se nachází příjemné posezení pod pergolou, nezapuštěný bazén s filtrací a taky zahradní domek. Je zde napojený závlahový systém.

Ve 2.NP se nachází 3 pokoje a koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC.
Pokoje mají výměru 12,8m², 15,2m², 9,7m². Disponují vestavěnými skříněmi a dva větší z nich výhledem do zahrady.

Topení je řešeno teplovodním podlahovým systémem ( plynový kotel ), otopné žebříky.
Většina nábytku může být součásti prodeje.

Reálna měsíční spotřeba: plyn 1.600Kč, elektřina 1.700 Kč + voda 1.300 Kč

Město Rosice je dynamickým, rychle se rozrůstajícím městem, kterého dominantou je majestátný renesanční zámek. Pořádají se zde koncerty a další zájmové akce, přes léto funguje na zámku letní kino. Je zde zimní stadion, fotbalový stadion, dům dětí a mládeže, kulturní centrum, sokolovna, nové cyklostezky, nauční stezka OBORA. Samozřejmostí je veškerá obč. vybavenost - zdravotní středisko, MŠ, ZŠ, ZÚŠ, pošta, vlakové a autobusové nádraží. V blízkosti Biotop v Říčanech a v Oslavanech, brněnská přehrada.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rosicích (okr. Brno-venkov).