Prodej rodinného domu, Karlovy Vary - Drahovice, Vrchlického, 243 m2

Vrchlického, Karlovy Vary, Drahovice

9 999 900 Kč
/za nemovitost
Při rychlém jednání sleva
Hypotéka od 47 657 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVrchlického, Karlovy Vary, Drahovice
ID294-NP00746
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná243 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy99 m2
Plocha nemovitosti577 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Ústřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon
DopravaSilnice, MHD
Balkon
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Komfortní bydlení ve vlastním domě ve městě! Tento krásný dům je ideální pro rodinu hledající klidné a pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě Horních Drahovic s vynikající dostupností do historického centra Karlových Varů - jen 10 minut pěšky a jste na kolonádě u pramenů.
Dům, který má užitnou plochu 243 m2 a parcelu o rozloze 577 m2, nabízí dostatek prostoru pro každého člena rodiny. V prvním patře se nacházejí dva pokoje s balkóny a kuchyň, ideální pro společné rodinné chvíle. Ve druhém patře jsou dvě ložnice s balkony a další obývací pokoj. V přízemí se rovněž nachází garáž, prádelna a dílna.
Kromě toho má dům rozlehlou zahradu, kde si můžete užívat chvíle na čerstvém vzduchu. Pro děti je k dispozici dětské hřiště a pro zahrádkáře je ideální prostor pro pěstování bylinek a rostlin.
Tento dům nabízí ideální podmínky pro pohodlné a spokojené bydlení pro celou rodinu. Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech.