Prodej rodinného domu, Drahelčice, Spojovací, 114 m2

Spojovací, Drahelčice

10 490 000 Kč
/za nemovitost
Včetně právního servisu, Depozitní úschovy a odměny kanceláře.
Hypotéka od 49 992 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSpojovací, Drahelčice
ID175-NP01407
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná114 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy63 m2
Plocha nemovitosti169 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Origo partneři v Drahelčicích

Úklidové služby

Popis

Aktuálně je nemovitost v pronájmu a z tohoto důvodu budou prohlídky možné od 1. září.

Dovolujeme si Vám nabídnout krásný řadový rodinný dům 4+kk v Drahelčicích (Praha – západ) v blízkosti metropole v projektu Na malé růži 2.
RD (s užitnou plochou 114 m2 + 10 m2 terasa, o dispozici 4+kk) je z roku 2014 a ve skvělém stavu. Dům je zhotoven z velmi kvalitních materiálů a také v interiéru je nadstandardní provedení všech detailů (sanitární vybavení, kuchyně, svítidla, garnýže, sítě v oknech)
V přízemí se nachází velký obývací pokoj s krbovými kamny (33.47 m2), moderně vybavený kuchyňský kout (8.28 m2), komora – úklidová místnost a WC s umyvadlem. Z obývacího pokoje je vstup na terasu (10 m2) která pokračuje na zahradu s orientací severo – východ. V přízemí ve vstupní chodbě se nachází vestavěné úložné prostory.
Vstup do patra je po masivním dřevěném schodišti. Zde najdeme tři ložnice. Hlavní rodičovská ložnice má soukromou koupelnu (sprchový kout a WC) a je zde vestavěná šatní skříň. Druhá koupelna s vanou pro další ložnice má vstup z chodby v patře. Z této chodby je vstup na půdu, kde je též ještě možnost vybudovat místnost, pracovnu.
Dům je vytápěn kombinovaným plynovým kotlem a ohřev vody zajišťuje též plyn. kotel. Voda a kanalizace je napojena na veřejnou síť.
Parkování přímo před domem pro dvě osobní vozidla.
Dům obklopuje spousta zeleně, což potěší hlavně milovníky pěší turistiky, neboť v okolí se nachází spousta různých tras a cyklostezek.
Nedaleko domu je dobrá dopravní dostupnost na dálnici D5, autobus, vlak (Plzeň-Beroun-Praha). Na dosah je i autobusová zastávka. Varianty spojení naleznete: https://moovitapp.com/index/cs/ve%C5%99ejn%C3%A1_doprava-Drahel%C4%8Dice-Prague-site_32618670-1684
Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího. Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě. Zajistíme pro vás také kompletní finanční servis, poradenství s hypotékou i pojištěním. Cena je včetně provize RK, obsahuje kompletní právní servis včetně advokátní úschovy a jednání na katastru nemovitostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Drahelčicích.