Prodej rodinného domu, Lipnice nad Sázavou, 245 m2

Lipnice nad Sázavou

Cena na vyžádání
/za nemovitost
dohodou
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLipnice nad Sázavou
ID55556
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná245 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1188 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa

Origo partneři v Lipnici nad Sázavou

Popis

Nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům o užitné ploše 245 m2 na pozemku o výměře 1188 m2, na krásném a klidném místě v obci Lipnice nad Sázavou, 15 km od okresního města Havlíčkův Brod.

Okolí města je obklopené krásnou přírodou. Území města Lipnice se nachází na Vysočině, nedaleko od vrchu Melechov. Jihozápadně od města se rozkládá přírodní rezervace Kamenná trouba. Dominantou je však bez pochyb hrad Lipnice ze 14. století.

Stav samotného domu je v hrubé stavbě. Součástí prodeje je i projektová dokumentace dle které probíhá výstavba. Dům je napojen na veřejný vodovod, elektřinu a plyn. Kanalizace bude svedena do nepropustné jímky. V obci je však plánovaná kanalizace.

V případě zájmu nebo pro více informací mne prosím kontaktujete.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lipnici nad Sázavou.