Prodej bytu 2+kk, České Budějovice - České Budějovice 2, 52 m2

České Budějovice 2

Prodáno
5 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

StavProdáno
AdresaČeské Budějovice 2
ID0000003001
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná52 m2
Patro3. z 4
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha52 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku A.3.5 - byt 2+kk s prostornou terasou ve 3. NP nově vznikajícího bytové domu "terasy Branišovská". Bytová jednotka se nachází ve druhém patře ( 3. NP) budovy A a skládá se z těchto místností : vstupní hala o výměře 6,8m2, koupelna s toaletou o výměře 4,3 m2, obývací pokoj s částečně odděleným kuchyňským koutem o výměře 27,2m2. Ze všech obytných místností je vstup na prostornou terasu - 9,5 m2. Byt je orientovaný na západ.
Zahajujeme prodej bytových jednotek v nově stavěných bytových domech v klidné okrajové části města České Budějovice, v těsné blízkosti vysokoškolských kolejí a nedaleko lesoparku Stromovka. V domech A,B,C se budou nacházet bytové jednotky o dispozicích 2+kk, 3+kk až po střešní penthausy o dispozicích 4+kk. Velikosti bytů jsou od 51,9 m2 + terasa 9,5 m2 u dispozice 2+kk, 78,2 m2 + 17 m2 terasa u bytu 3kk a 102,9 m2 + 55 m2 u střešních penthausů. Každý byt má prostornou terasu, některé byty mají dokonce terasy dvě. Byty v přízemí mají své vlastní uzavřené zahrádky o výměře 80 m2.
Vytápění domu zajištěno dálkově z tepláren – aktuálně nejvýhodnější varianta. Cena bytu zahrnuje jeho nadstandardní kompletní dokončení dle výběru klienta (obklady, dlažby, podlahy, obložky, dveře, zařizovací předměty). K bytu je možné přikoupit vnitřní garážové stání nacházející se v 1.PP včetně sklepu umístěného za garážovým stáním za cenu 450 tis Kč.

Byty jsou vhodné i jako investice s možností zajištění nájemníka.
Domy se nachází na hezkém, klidném místě, s příjemným výhledem do zeleně. V těsné blízkosti domů se nachází vysokoškolské koleje a lesopark Stromovka, kde najdete turistické stezky, které také slouží jako cyklostezky. Kousek od domu jsou zastávky MHD, nákupní centrum a veškerá občanská vybavenost.
Stavba již byla zahájena, její dokončení je plánováno na prosinec 2023.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Českých Budějovicích.