Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Horní Planá, 12594 m2

Horní Planá

Cena na vyžádání
/za metr čtvereční
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaHorní Planá
ID1028
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti12594 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Horní Plané

Popis

REALDOMUS Vám v zastoupení majitele zprostředkuje prodej rozsáhlého pozemku s výměrou 12.594 m2. Nachází se nedaleko stávajícího průmyslového areálu v Horní Plané, kde se nachází výroba více firem.

Zájmový pozemek je dle platné územně plánovací dokumentace plocha pro průmyslovou výrobu a skladování. V této lokalitě je určena maximální zastavitelnost pozemku 75%. Výšková hladina max. 2.NP, u technologických objektů se výšková hladina nestanovuje. Po dohodě možnost zhotovení ZTV, včetně elektrického (NN) a vodovodního vedení. K pozemku byla zpracována územní studie se ZTV a možností rozdělení na pět menších pozemků s výměrami od 1753 m2 do 3170 m2.

Lokalitou i výměrou zajímavý pozemek. Horní Planá je město v okrese Český Krumlov, ležící na jihovýchodě Šumavy u vodní nádrže Lipno. Dobrá občanská vybavenost.

Více informací Vám poskytne společnost REALDOMUS s.r.o.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Horní Plané.