Prodej rodinného domu, Příbram - Brod, Horní, 153 m2

Horní, Příbram, Brod

8 600 000 Kč
/za nemovitost
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Hypotéka od 40 985 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní, Příbram, Brod
IDN03595
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná153 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy400 m2
Plocha nemovitosti30495 m2
Plocha zahrady30000 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízíme Vám RD, původní zem. stavení vč. části Příbramského potoka a navazujícího, rozsáhlého pozemku, situovaného na okraji města Příbram, v části města označované jako Brod, v ulici Horní.

Jedná se o dům se současnou zast. plochou cca 220 m2, který dispozičně nabízí využití v přízemí: předsíň, ob. pokoj, dva pokoje, pracovna, ložnice, kuchyně s jídelnou, koupelna, WC a chlév.

V prostorném podkroví lze vybudovat případně obytné podkroví.

Na pozemku v uzavřeném dvoře s výměrou 2.429 m2 se pak déle nacházejí vedlejší stavby (kolna, část stodoly, dřevník, atd.).

Dále za pozemkem ve vlastnictví část Příbramského potoka, na který volně navazuje rovinatá travnatá plocha, louka s výměrou 28.066 m2.
Usedlost vč. rozsáhlého pozemku je tak vhodná např. ke klidnému bydlení a zároveň hospodaření (chov koní, ovcí, koz apod.), případně pro bydlení a podnikaní, event. pro vícegenerační bydlení.

Dům přibližně 120 let starý, postavený ze smíšeného zdiva (převážně kamene, batin a cihly) a je před kompletní rekonstrukcí. Od 70.tých let částečné rekonstrukce (střecha, okna, přístavba druhé poloviny domu, stropy, atd.).

Sítě: elektřina 230/380V, obecní vodovod, obecní kanalizace (na hranici pozemku), ohřev vody bojlerem, vytápění ÚT kotlem na tuhá paliva, na pozemku stará studna (již nevyužívána několik let).

Nemovitosti budou prodávány částečně nevyklizené.

Energetický štítek připravujeme, proto prozatím uvádíme třídu G.

Hypotéku Vám rádi vyřídíme za nejnižší možné sazby.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Příbrami.