Prodej bytu 4+kk, Karlovy Vary, Pražská silnice, 155 m2

Pražská silnice, Karlovy Vary

13 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 64 337 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPražská silnice, Karlovy Vary
ID294-NP00673
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná155 m2
Patro8. z 8
VybavenoAno
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha155 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Nabízíme bydlení pro velmi náročné v Rezidenci Na Pražské silnici. Exkluzivní byt v posledním patře bytového domu s vlastní terasou, kam si můžete zajít odpočinout ve vlastní vířivce, či prostě obdivovat krásy Karlových Varů, zejména pak vyhlídku Jelení skok, honosný hotel Imperial i lázeňské kolonády.
Klidná lokalita nabízí veškeré občanské vybavení, v pěší vzdálenosti jsou např. základní škola nebo obchod s potravinami. Na vřídelní kolonádu a do historického centra města pak dojdete pěšky pouze za 15 - 20 min. Pokud preferujete procházky v přírodě, máte možnost si zajít do lesa, přístup máte hned za vaším domem.
Tento luxusní byt je výjimečný nejen svou lokalitou a krásnými výhledy, uchvátí vás i svým moderním designem a zařízením. Díky velkým oknům ve všech místnostech zde máte pocit, jako kdybyste se dotýkali slunce. Mnoho denního světla a příjemných slunečních paprsků máte zaručeno. Z dlouhé chodby se zrcadlovou šatní skříní a úložnými prostory pod schcody nejprve vejdete do společenské místnosti, obývacího pokoje s kuchyní. Ideální místo pro rodinné večery. Kuchyně je kompletně zařízená, nabízí mnoho místa pro vaření, je zde také jídelní stůl. V obývacím pokoji máte velkou rohovou pohovku a naproti můžete shlédnout zábavný pořad v televizi. Projdete-li dále chodbou najdete zde dvě ložnice, vhodné pro děti, či jako pokoje pro hosty koupelna se sprchou a toaletou. Poté pokračujte do hlavní přímo královské ložnice s vlastní koupelnou, i tady máte velká střešní okna s elektrickými roletami, tak jako i v jiných místnostech. Z chodby se dostanete po schodech nahoru na terasu, kde je relaxační zóna s vířivkou a lehátky.
K bytu náleží pronájem parkovacího stání v podzemní garáži v domě.
Zaujali jsme Vás?
Domluvte se s námi na prohlídce!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Karlových Varech.