Prodej komerční nemovitosti, Praha - Chodov, Květnového vítězství, 1285 m2

Květnového vítězství, Praha, Háje

59 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 285 466 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKvětnového vítězství, Praha, Háje
ID00308
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1285 m2
Typ objektuPatrový
Plocha budovy802 m2
Plocha nemovitosti1957 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Parkování

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní nabídka prodeje fungujícího sportovně-relaxačního centra SQUASHPOINT na Jižním městě v Praze, ul. Květnového vítězství. Jedná se o dvoupodlažní budovu z roku 1998, která během let prošla několika průběžnými rekonstrukcemi tak, aby vždy vyhovovala aktuálním trendům.

Celková užitná plocha budovy činí 1.285 m2 a ze stavebně-technického hlediska se jedná o budovu s ocelovou konstrukcí (jednopodlažní hala s vloženým mezipatrem s pultovou střechou). Obvodový plášť je z vlnitého plechu, všechna okna hliníková, vnitřní konstrukce z desek SDK na ocelových profilech.

V 1.NP o rozloze 802 m2 se nachází vstupní hala/lobby s recepcí a s barem, na který navazuje menší kavárna. Dále se v tomto podlaží nacházejí 3 squashové kurty (zcela dle kritérii WSF – The World Squash Federation), velká fitness aréna s řadou užitečných cvičebních nástrojů, sál pro Alpinning, dámské a pánské šatny, sociální zařízení a drobné technické zázemí.

Ve 2.NP o ploše 483 m2 najdeme kompletně a profesionálně vybavenou posilovnu včetně všech strojů na celkové posílení celého těla (soft i hard bodybuilding) , univerzální cvičební sál na mix sportovních aktivit, dále pak WC a administrativní zázemí centra sestávající ze 3 kanceláří.

K centru patří i venkovní prostory, a sice profesionální work-out hřiště a od jara do podzimu hojně navštěvovaná venkovní zahrádka s posezením, kde se mohou občerstvit jak návštěvníci SQUASHPOINTU, tak i kolemjdoucí a návštěvníci sousedícího dětského hřiště a sportoviště.

K budově náleží soubor pozemků o celkové výměře 1.957 m2, z nichž část je ve vlastnictví sportovního centra (802 m2 – zastavěná plocha), zbylé pozemky jsou ve vlastnictví MHMP (Magistrát hl. m. Prahy) a jsou pronajaty na dobu neurčitou. Na těchto pozemcích se nacházejí venkovní prostory viz výše a vyhrazené parkoviště pro cca 15 vozidel.

Lokalita, Praha 4 - Jižní město je z 97 % tvořeno obytnou zástavbou a celkový počet obyvatel přesahuje 80 tisíc. V těsné blízkosti, cca 3 minuty chůze, se nachází zastávka MHD – bus Wagnerova a na opačné straně zastávka Brechtova (linky č. 154, 170, 197, 203) a noční linka 905). V dosahu 10 minut volné chůze je pak stanice metra „C“ – Háje. Během necelých deseti minut se dostaneme do největšího obchodního centra v České republice, Westfield Chodov.

Jedná se o velmi zajímavou investiční nabídku. Financování Vám rádi pomůžeme zařídit. Prodávající preferuje prodej formou převodu obchodní společnosti (provozující a vlastnící pouze tento objekt).
Pokud máte zájem o bližší informace a prohlídku, vyplňte prosím formulář níže, co nejdříve se Vám ozveme.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Praze 4.