Prodej obchodního prostoru, Brno, Černého, 273 m2

Černého, Bystrc

58 000 Kč
/za metr čtvereční
+DPH
Hypotéka od 276 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaČerného, Bystrc
ID18387
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná273 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti273 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Brně

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej komerčního prostoru v připravovaném projektu nově budovaného polyfunkčního domu Letná v Brně Bystrci. Nebytová jednotka s užitnou plochou 273,4 m2 umístěná v 1.PP domu se vstupem v úrovni terénu z ulice Černého je vhodná pro zřízení obchodního prostoru resp. poskytování služeb (vyjma pohostinství, pizzerie, potravinářské výroby apod.).

Prostor bude nabízen k prodeji v hrubé stavbě za cenu 58 000 Kč za m2 podlahové plochy + DPH, a to v následujícím stupni rozestavěnosti: monolitické stěny a stěny z keramických bloků bez omítek, betonové podlahy, výplně otvorů obvodového pláště hliník s trojsklem, bezpečnostní vstupní dveře do jednotky, instalace stoupacího vedení , nápojné body v instalační šachtě, příprava pro rozvod vzduchotechniky. Dokončení a kolaudace jednotky na základě smlouvy o dílo, kterou kupující podepisuje spolu se smlouvou o smlouvě budoucí kupní do 6 měsíců od podpisu Rezervační smlouvy.

V domě se nabízí k prodeji několik dalších komerčních jednotek, které lze po souhlasu prodávajícího dispozičně dělit, případně vzájemně slučovat.

Možnost koupě venkovního parkovacího stání, parkovacího stání a sklepní kóje v 1.PP domu.

Úhrada blokační zálohy ve výši 5% z kupní ceny + DPH při podpisu Rezervační smlouvy.

Termín zahájení výstavby podzim 2021.

Termín dokončení výstavby rok 2024.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!