Pronájem skladu, Chomutov, 6000 m2

Chomutov

Cena na vyžádání
/za metr čtvereční / měsíc
info v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaChomutov
ID01962
StavbaMontovaná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná6000 m2
Typ objektuPřízemní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Garbe Park Chomutov nabízí k pronájmu halu, vhodnou pro skladování, výrobu (lehká i těžká) i logistické prostory. Areál se nachází v průmyslové oblasti u dálnice D8 v blízkosti sjezdu 78, snadné připojení na dálnici D6, D7 a D8 a výborná dostupnost MHD. Výborná dostupnost na německé dálnice (A 4 A 72 A 9 A 93 umožňující snadný přístup do jižního i severního Německa.

k dispozici po podpisu smlouvy 6 - 9 měsíců, hala o velikosti:
- 30.000 m2
Lze pronajmout jednotky o velikosti 5 000 m2.

Technické specifikace:
- světlá výška 10m
- nosnost podlah min. 5t/m2
- sprinklerový systém ESFR
- vytápění
- kancelářské a sociální zázemí na míru dle potřeb zájemce

Na našem portále najdete více než 700 skladových hal v ČR a na Slovensku. Rádi pro klienta zdarma zpracujeme aktuální přehled nabídek v požadované lokalitě a v rámci našeho zastoupení zajistíme pro klienta nevýhodnější podmínky nájmu.

V případě zájmu o tuto či jinou nemovitost nás neváhejte kontaktovat a zajistěte si prohlídku ještě dnes.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Chomutově.