Prodej činžovního domu, Vyšší Brod, Náměstí, 395 m2

Náměstí, Vyšší Brod

11 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaNáměstí, Vyšší Brod
ID0777
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná395 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Plocha budovy263 m2
Plocha nemovitosti263 m2
Plocha nebytových prostor197 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Převod do OV

Origo partneři v Vyšším Brodě

Popis

Společnost Realdomus Vám exkluzivně zprostředkuje prodej bytového domu ve Vyšším Brodě. Turisticky atraktivní město leží na řece Vltavě na nejvýchodnější výspě Šumavy. Samotný dům je umístěn v horní části náměstí.

Dům disponuje dvěmi prostornými nebytovými jednotkami v přízemí a třemi byty o dispozicích 2+1 a dva 3+1 v druhém patře. Zastavěná plocha domu 263 m2. Svislá konstrukce cihlová. Připojen na vodovod, elektrickou i kanalizační síť. Objekt je vytápěn plynovým centrálním domovním kotlem. Z hlavní domovní chodby vstup do sklepa. Půdní prostor lze využít na vybudování dalších dvou podkrovních bytů.

První, větší nebytový prostor nově po rekonstrukci. Široké spektrum využití. V druhém nebytovém prostoru je prodejna suvenýrů, původně lékárna.

Zajímavá investiční příležitost, vzhledem k turisticky navštěvované lokalitě a dobré dostupnosti Rakouska. Velmi rád se s vámi osobně setkám na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Vyšším Brodě.