Prodej pozemku pro bydlení, Frymburk, 744 m2

Frymburk, okres český krumlov

Cena na vyžádání
/za metr čtvereční
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaFrymburk, okres český krumlov
ID000073
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti744 m2

Origo partneři v Frymburku

Popis

Představujeme exkluzivní stavební waterfront pozemky přímo u břehu Lipna v lokalitě Frymburské pole.

Projekt Lipno Loggia - Jedná se o zcela jedinečnou luxusní lokalitu "amazing places" zaměřenou na dostatek soukromí uprostřed zeleně a přírody, s výhledem na vodu, lesy a částečně i na centrum městyse Frymburk. Pozemky jsou vhodné pro rekreační objekty, obklopené vzrostlými stromy s přímým vstupem na privátní pláž a případně i molo s lodí. Výhodou je naprostý klid, jižní orientace a možnost využití částečného svahu.

Nyní probíhá rekonstrukce stávající příjezdové cesty a vybudování nové infrastruktury, včetně komunikace, vlastních vrtů na vodu a připojení do el. sítě. Po rezervaci pozemku poskytujeme nezávaznou architektonickou studii na rekreační dům, který je přizpůsoben podobným podmínkám, splňuje nejnáročnější požadavky a poskytuje mimořádné prostředí k rekreaci pro Vaši rodinu, nebo případné zákazníky. Typ a tvar domu je výhradně v režii budoucího majitele pozemku a podléhá vlastnímu povolovacímu řízení.

Pozemky jsou dle územního plánu zařazeny jako Plochy rodinné rekreace (RI)
Hlavní využití: území pro rekreační ubytování v chatách, stavby pro rodinnou rekreaci, chaty, chalupy, pozemky související dopravní a technické infrastruktury.
Zástavba v rozvojových plochách bude vždy řešena s limitem max. 1 nadzemního podlaží plus podkroví, podíl zastavěných a dalších zpevněných vsakování dešťových vod neschopných ploch může činit max. 40 % plochy pozemku.

V okolí Frymburku jsou dostupné veškeré lipenské aktivity, cyklistika, turistika, rybaření, vodní sporty, bruslení, lyžování, běžky a další. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky a wellness.

Využijte příležitosti k rezervaci luxusního pozemku na vyjímečném místě přímo u břehu a realizujte zde svůj záměr, který se bude zhodnocovat po generace.
Exkluzivně nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nové nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti. Zajišťujeme kompletní právní služby a podporu při výstavbě.

www. lipno-logia . cz

Kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Frymburku (okr. Český Krumlov).