Prodej pozemku pro bydlení, Horní Planá, 1000 m2

Horní Planá, okres český krumlov

Cena na vyžádání
/za metr čtvereční
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaHorní Planá, okres český krumlov
ID000066
Plocha nemovitosti1000 m2

Origo partneři v Horní Plané

Popis

Druhá etapa - Bezpečná investice do beachfront stavebních pozemků. Nabízíme k prodeji plánované stavební parcely na Lipně, v lokalitě Karlovy Dvory - Horní Planá. Jedná se o unikátní příležitost pro koupi 500-1000 m² stavebních pozemků přímo u břehu Lipna. Dle ÚP jsou plochy zařazeny do kategorie: Smíšené obytné rekreační - za účelem zajištění podmínek pro rekreaci a bydlení v kvalitním prostředí, zejména pozemky staveb pro bydlení, ubytování a rekreaci.
Pro tyto plochy je stanovena zastavitelnost maximálně 35%, přípustné až 2 NP s možností využití podkroví.

Nádherné stavební pozemky v první linii přímo od developera, který má zkušenosti s povolovacími procesy a výstavbou v okolí lipenské nádrže. Vaše představy o bydlení a rekreaci u největší vodní plochy v ČR se zde mnohou stát skutečností. Stavební pozemky u břehu Lipna s výměrou 1000m2 jsou nedostatkové zboží, proto je toto jedinečná šance si zarezervovat pozemek v této exkluzivní lokalitě s přístupem k vodě a unikátním výhledem. Projekt uvažuje s vybudováním mola a veřejné pláže. Nyní je možná i rezervace kotviště pro Vaši loď. Další případné služby pro naše klienty jsou právní služby, správa pronájmu Vaší nemovitosti, tech. údržba areálu.

Lipno láká v každém ročním období. Na jaře a na podzim na cyklistiku, golf, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky. V okolí Černé v Pošumaví a Horní Plané najdete vše co potřebujete k bydlení a rekreaci, obchody, restaurace, pláž, cyklostezky, adrenalin park, paintball, marinu, golf a další.

Vice informací o projektu: www . lipno-stay . com

Zarezervujte si pozemek, případně se zastavte na nezávaznou prohlídku. Kontaktujte specialistu na investice v lipenské lokalitě pro více informací.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Horní Plané.