Prodej obchodního prostoru, Praha - Stodůlky, Petržílkova, 996 m2

Petržílkova, Praha, Stodůlky

85 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 405 085 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPetržílkova, Praha, Stodůlky
ID6010
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná996 m2
Patro1. z 26
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
Garáž
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si nabídnout k prodeji jednotky skládající se ze tří komerčních prostorů: nebytový prostor o velikosti 369 m2, bar o velikosti 286 m2 a restauraci o velikosti 341 m2 - celkem 996 m2.
Provozovny se nachází v jedné nemovitosti a jsou propojeny společnou stěnou a dveřmi. Provozovny jsou součástí dvou jednotek. Lze koupit pouze restauraci nebo pouze bar a casino.
K jednotkám náleží 2 parkovací stání v podzemních garážích.
Jednotky jsou částečně pronajaty a z části vybaveny.
Provozovny se nachází v Nových Butovicích, Praha 5 na ulici Petržílkova. Oblast Nových Butovic je převážně považována za rezidenční se skvělým dopravním spojením - stanice Metra B - Nové Butovice nebo Hůrka.
V případě zájmu neváhejte kontaktovat makléřku.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 5.