Prodej bytu 1+kk, Brno, Spolková, 44 m2

Spolková, Brno

5 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 25 258 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSpolková, Brno
IDN31077
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná44 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Přímo jako developer nabízíme na prodej byty o dispozici 1+kk s ložnicovou nikou v novostavbě bytového domu. Byty jsou o ploše od 38 m2 s balkonem 6,7 m2 ( v přízemí dokonce s terasou 8,4 m2 a předzahrádkou o ploše 20,8 m2). Prakticky řešené byty jsou umístěny v 1. až 3. nadzemním podlaží ve vnitrobloku dokončovaného bytového domu v rychle se rozvíjející části Brna v rámci projektu LIDO II. Pokoj s kuchyňským koutem a ložnicovou nikou zaujímá plochu 26 m2, dále je zde prostorná koupelna se sprchovým koutem a WC, široká chodba a výhodou bytu je i komora o ploše 2,1 m2. Okna obytné místnosti jsou orientována na sever, popřípadě jih, dle výběru bytu.
Do 31.10.2024 v ceně voucher na kuchyňskou linku.
K prodeji jsou i podzemní garážová stání v zakladačích. Na střeše jedné z budov jsou dvě společné terasy, které obyvatelům zpříjemní jejich bydlení. Zelení pokrytá střecha poskytují lepší izolaci a tím šetří Vaše náklady na bydlení.
Byt bude připraven k předání v září letošního roku.
Bytový dům LIDO II navazuje na náš úspěšný developerský projekt, se kterým přímo sousedí. Byty v rychle se modernizující části Brna, blízko centra města, jsou vhodné jak pro startovací vlastní bydlení, tak pro investici. V přízemí domu najdete garáže a centrální plynovou kotelnu. V domě jsou byty různých uspořádání, můžeme Vám nabídnout i menší byty 1+kk nebo byty o dispozici 2+kk, s balkonem nebo terasou.
V případě zájmu o nabízené byty kontaktujte makléře, který Vám zodpoví případné dotazy a domluví i případnou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.