Prodej rodinného domu, Moravský Beroun, Zahradní, 350 m2

Zahradní, Moravský Beroun

990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 4 718 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZahradní, Moravský Beroun
ID12431
StavbaSmíšená
Stav objektuK demolici
Plocha užitná350 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy199 m2
Plocha nemovitosti509 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik, Jímka
DopravaSilnice
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Moravském Berouně

Popis

Prodej domu v Moravském Berouně na ulici Zahradní: Váš nový domov čeká na vás
Představte si, že se každé ráno probouzíte v domě, který jste si sami navrhli, v klidné ulici Zahradní v malebném Moravském Berouně. Vaše nové bydlení je jen pár minut pěšky od centra města, kde máte na dosah ruky všechny potřebné služby a obchody. A přitom, když se podíváte z okna, uvidíte nádherný výhled, který vás naplní klidem a radostí.

Tento dům, který vám nabízíme, je určen ke kompletní rekonstrukci nebo demolici. Možná si říkáte, že to je nevýhoda, ale my to vidíme jinak. Je to příležitost! Příležitost vytvořit si domov přesně podle vašich představ a potřeb. Můžete si vybrat každý detail, každou barvu, každý materiál. Váš nový domov bude odrazem vaší osobnosti a vkusu.


Na pozemku se nachází také stodola, kterou můžete přeměnit na garáž nebo dílnu. Možností je nespočet a záleží jen na vás, jak je využijete. Představte si, jak trávíte letní večery na zahradě, grilujete s přáteli a rodinou, zatímco děti si hrají v bezpečném a prostorném prostředí.

Moravský Beroun je město, které nabízí nejen krásnou přírodu a klid, ale také bohatou historii a kulturu. Můžete se těšit na procházky po historických památkách, návštěvy místních kaváren a restaurací, nebo třeba na kulturní akce, které se zde pravidelně konají.


Neváhejte a přijďte se podívat na tento jedinečný dům na ulici Zahradní. Možná právě zde najdete místo, kde budete chtít začít novou kapitolu svého života.

Více informací najdete na mém webu zach-petr.
Napište mi a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Kontakt:
Telefon: 724 191 620
Email: info@zach-petr.cz

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Moravském Berouně.