Prodej chalupy, Loužnice, 185 m2

Loužnice

4 670 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 22 256 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLoužnice
ID00189
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná185 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti5087 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Loužnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji malebnou chalupu v nádherném prostředí obce Loužnice.

Chata vyniká svým umístěním na kopci s krásným výhledem do okolní krajiny, zároveň je k dispozici zahrada o velikosti 5087 m2, která zajišťuje dostatek soukromí a zároveň místa pro Vaši relaxaci.

Dispozici tvoří v přízemí prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň se spíží, menší ložnice, koupelna s vanou a toaletou, zároveň je odsud zajištěn přístup na terasu přes dřevěný přístavek, který nabízí velký úložný prostor a dílnu. V patře jsou k dispozici dvě samostatné, velice vzdušné ložnice, z čehož jedna má vybudováno spaní i v patře, v chodbě je menší úklidová místnost. V suterénu domu nalezneme sklad a technickou místnost.

Chalupa se prodává plně vybavená včetně několika lůžek, může tak sloužit za účelem pronájmu.

Vytápění zajištěno kamny a přímotopy, o ohřev vody se stará bojler. Kanalizace řešena septikem.

K domu náleží plechová garáž vedle domu a dostatek parkovacích míst na vlastním pozemku.

Obec Loužnice v loňském roce zrekonstruovala obecní koupaliště, které je napouštěno vodou z pramenů vyvěrajících pod Černou Studnicí. V dojezdové vzdálenosti se nachází několik sjezdovek a tratí pro běžkaře, zároveň je místo perfektní výchozím bodem pro cykloturistiku.

Veškerá občanská vybavenost v dojezdové vzdálenosti.

S financováním Vám za velice výhodných podmínek rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Loužnici.