Prodej rodinného domu, Němčice, 82 m2 (ID: 1307537)

Němčice

6 300 000 Kč
/za nemovitost
Exkluzivně. Financování Vám ochotně zařídíme.
Hypotéka od 30 024 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNěmčice
ID00154
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná82 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti432 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Němčicích

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme novostavbu samostatně stojícího rodinného domu v obci Němčice. Jedná se o nově zkolaudovaný dům umístěný na konci slepé ulice, tudíž v naprosto klidné lokalitě s bezproblémovými sousedy. Dispozičně je dům řešen jako 4+kk. Dominantu novostavby tvoří prostorný obývací pokoj (34 m2) s kuchyňskou linkou s veškerými potřebnými spotřebiči. Z něj lze francouzskými dveřmi vejít na terasu (12 m2) a vychutnat si tak v klidu ranní kávu či večerní sklenici vína. Další tři místnosti (13, 12 a 5 m2) budou jistě sloužit jako ložnice, dětský pokoj či pracovna. Koupelna je obložena vkusnými obklady a je vybavena vanou i sprchovým koutem. WC je samostatné. Na zemi je položena keramická dlažba a lamino. Komfort zaručuje podlahové vytápění v celé nemovitosti. Odpady jsou řešeny vlastní čističkou. Parkovat vozidla lze před domem, k němuž náleží předzahrádka a zahrada u terasy. Celý dům působí velmi vzdušným, vkusným a moderním dojmem. Je stavěn poctivě zkušeným majitelem.
Nemovitost je zařazena do energetické třídy B - velmi úsporná.
Obec Němčice leží v Drahanské vrchovině a v Moravském krasu, 4 km od městyse Sloup, který zajišťuje pro obyvatele školu či lékaře, 9 km od Boskovic a 15 km od Blanska. V obci, hned vedle prodávané nemovitosti, je umístěna mateřská škola, v obci je obchod, restaurace a kulturní a sportovní kluby, které organizují společenské akce. Do obce zajíždí pravidelná autobusová linka, která ji spojuje s okolními městy. Vesnici obepínají jehlčnaté lesy, jenž skýtají možnost vycházek do přírody. Nedaleko je rekreační oblast s rybníkem Suchý či krasové jeskyně.
S financováním nemovitosti Vám ochotně pomůžeme.
Pro více informací a prohlídku novostavby nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám ji ukážeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Němčicích (okr. Blansko).