Prodej bytu 2+kk, České Budějovice, E. Beneše, 61 m2

E. Beneše, České Budějovice - České Budějovice 5

5 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 26 211 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaE. Beneše, České Budějovice - České Budějovice 5
ID00039
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná61 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Nabízím Vám prodej bytu, do kterého se ihned zamilujete, v lokalitě, kde se většina bytů dědí z generace na generaci.
Tento byt představuje skloubení praktičnosti a jedinečného designu s celkovou výměrou 61,76 m2 a dispozicí 2+kk. Energii, kterou tento byt má, nelze přenést skrze fotografie, ale musí se zažít. Díky orientaci bytu (jih - sever) je zde dostatek slunečního světla, které doplňuje pocit vzdušnosti a širokého prostoru pro život.

Byt prošel v roce 2019 kompletní rekonstrukcí, kde byly provedeny nové štuky, rozvody elektřiny, vody i odpadů. Dále se prostor celkově více otevřel a vytvořila se vstupní předsíň s dostatkem místa pro úložné prostory.
Nadstandardem jsou dva balkony: severní (odpočinkový), který je prodloužením kuchyně a jižní (slunný), do kterého se dostanete skrze obývací pokoj, a využijete jej ideálně pro pěstování domácí zeleniny. Uprostřed bytu se nachází místo na cvičení, tanec nebo aerojógu. Dále je v bytě koupelna s prostorným sprchovým koutem, samostatná toaleta a ložnice, která nabízí mimo jiné pracovní kout a další úložné prostory v podobě vestavěných skříní.
Velkým bonusem je nadstandardně velký sklep 8 m2, který prošel celkovou rekonstrukcí a je taktéž vybaven novými skříněmi a regály, které poskytují dostatek úložného prostoru.
Navíc je byt možné, za tuto cenu, koupit se stávajícím vybavením, to novým majitelům umožní se nastěhovat ihned. Pakliže mají budoucí majitelé investiční záměr, mohou byt k pronájmu nabídnout plně vybavený, což není v Českých Budějovicích úplně obvyklé.
Bytový dům stojí v lokalitě, která je pro svůj klid a zároveň dostupnost k centru velmi vyhledávanou a žádanou. Dům má vstup jak z hlavní ulice, kde je dostatek parkovacích míst, tak z vnitrobloku, který poskytuje dostatek klidu a zeleně.
V případě zájmu o prohlídku tohoto bytu mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Českých Budějovicích.