Prodej rodinného domu, Kozomín, 158 m2 (ID: 1306641)

Kozomín

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKozomín
ID647920
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná158 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy200 m2
Podlahová plocha158 m2
Plocha nemovitosti1020 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti55 kWh/m2 za rok
Terasa
Parkování

Origo partneři v Kozomíně

Úklidové služby

Popis

Michelle Reality nabízí exkluzivní samostatně stojící rodinný dům 5+kk s loftovým obývacím pokojem a unikátním rozložením v provedení nadstandard plus. Tento samostatně stojící dům na pozemku 1020 m² je před dokončením (červen/červenec 2024) a nabízí 158 m² užitné plochy, terasu o rozloze 30 m², dvě parkovací stání a půdní prostory pro skladování.

V jižní části se nachází kryté stání, které lze přestavět na garáž, a privátní ložnicová sekce s pracovnou a šatnou. Středová sekce zahrnuje vstup, hlavní obytný prostor s vysokým stropem až do štítu, nad kterým je umístěné studio (tzv.loft) o velikosti 20 m² ideální pro práci z domova nebo relaxaci, koupelnu s vanou a WC a technickou místnost. Severní sekce nabízí dva dětské pokoje s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC.

O tepelnou pohodu se stará podlahové topení poháněné tepelným čerpadlem.

Na kompletně připravené a oplocené zahradě je i retenční nádrž na dešťovou vodu a splašková kanalizace. Dům se nachází na severním okraji obce Kozomín a je oddělen vzrostlými stromy od hlavní silnice, asi 15 km od severovýchodního okraje Prahy, nedaleko exitu 9 z dálnice D8. V obci, která leží v nadmořské výšce 265 m n. m. a má 450 obyvatel, je výborná dostupnost do Prahy (15 km do OC Letňany nebo Globus Čakovice). Navíc, asi 500 m od domu se staví Retail Park Kozomín s obchody jako Billa, McDonald´s a Benzina Express.

Nádherné místo pro život v jedinečném domě, který musíte vidět. Volejte nebo pište, rád Vás zde provedu. Ev. číslo: 647306.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kozomíně.