Pronájem bytu 3+kk, Lanškroun - Ostrovské Předměstí, Opletalova, 83 m2

Opletalova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí

25 400 Kč
/za měsíc
+ elektřina a voda
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaOpletalova, Lanškroun, Ostrovské Předměstí
ID2438
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná83 m2
Patro1.
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti103 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Balkon
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Lanškrouně

Popis

Tento pronájem 3+ kk s terasou a garáží je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení nebo pracovní prostor v dynamickém prostředí s mnoha možnostmi vyžití. Nabízíme k pronájmu velmi hezké, nově zrekonstruované prostory, které jsou vybaveny s nejvyšší péčí a důrazem na kvalitu. Kuchyňská linka je kompletně vybavena moderními spotřebiči, které vám usnadní každodenní přípravu jídel. K dispozici jsou také pohodlné postele s kvalitními matracemi, které zaručí váš klidný spánek.
Tento nový prostor s dispozicí 3+kk ( označeno v půdorysu jako E.2.3.) je ideální jak pro kanceláře, tak pro bydlení. Prostory jsou navíc doplněny o prostornou terasu, kde můžete relaxovat po náročném dni, a garáž, která poskytuje bezpečné parkování pro váš automobil.
Nachází se v centru Lanškrouna, což zaručuje snadný přístup ke všem potřebným službám a obchodům. Prostory se nacházejí v uzavřeném multifunkčním areálu, který nabízí širokou škálu sportovního a společenského vyžití. Můžete si tak užít vše, co tento areál nabízí, ať už jde o sportovní aktivity nebo společenské akce. Volné ihnde. Nájemné včetně vytápění činí 25.400,-Kč/ 1 měsíc + spotřeba elektřiny a vody. Bez vratné kauce. Provize rk jednorázově 30734,-Kč vč. DPH.
Tento pronájem je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení nebo pracovní prostor v dynamickém prostředí s mnoha možnostmi vyžití.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Lanškrouně.