Pronájem obchodního prostoru, Ostrava, Františky Stránecké, 1400 m2

Františky Stránecké, Ostrava

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaFrantišky Stránecké, Ostrava
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1400 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Garáž

Origo partneři v Ostravě

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k pronájmu areál, který se nachází v Ostravě – Mar. Hory a přímo sousedí s nákupním centrem Kaufland a Sconto. Kdy díky této své poloze nabízí nespočet možností využití díky velmi vysoké koncentraci návštěvníků těchto center.

Areál má společné parkoviště s těmito obchodními centry a je tak zaručeno dostatečné množství parkovacích míst jak v oploceném areálu 1400 m2, tak mimo něj. Hlavní příjezd je z ulice Fr. Stránecké a druhý vchod je pro pěší z parkoviště od obchodního centra. Veškeré odstavné plochy uvnitř areálu jsou zpevněny zámkovou dlažbou. Areál je oplocen, monitorován bezpečnostními kamerami a napojen na pult centrální ostrahy. Hlavní vstup je přes automatickou bránu z ulice Fr. Stránecké.

Areál se skládá z těchto nemovitostí:

- Hlavní budovy – přízemí a 1. NP tvoří kancelářské prostory o celkové užitné ploše 400 m2
- V 2.NP se nachází 2 bytové jednotky, které mají společné vstupy. K této budově přiléhá budova ve tvaru L o užitné ploše 300 m2, která sloužila jako garáže a je osazená 9 ks elektrickými vraty .
- Na tyto garážové stání se napojuje hlavní budova, kdy v suterénu o rozměrech 200 m2. U této budovy jsou 1 garážové vrata a je zde dostatek prostoru pro drobnou výrobu, skladování a archiv, apod.
- Součástí areálu je i starší rodinný dům, který disponuje bytovou jednotkou 4+1. Na tento dům navazuje 1 garáž na osobní automobil a dvougaráž o zástavní ploše 62 m2 .

Součástí tohoto areálu je i 10 ks reklamních bilboardů, které jsou umístěny na samotném parkovišti obchodního centra, které je možno jsi také pronajmout. Rozměr jednoho bilboardu je výška 1040 mm a šířka 2500 mm.

Areál je k pronájmu od 1.8.2024, pro osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!