Prodej rodinného domu, Malý Újezd, 134 m2 (ID: 1298885)

Malý Újezd

4 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 254 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMalý Újezd
ID0124RT01
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná134 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1212 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Malém Újezdu

Úklidové služby

Popis

Jedinečná nabídka koupě podílu rodinného domu 2+1 v obci Malý Újezd - Jelenice, se zastavěnou plochou 134 m2 a pozemky o celkové výměře 1212 m2.

Při rychlém jednání sleva.

V přední části domu se nachází samostatný byt 2+1, který se skládá z chodby, obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny s WC a komory.
V druhé části domu je kotelna s uhelnou a vstup na rozlehlou půdu, ze které lze udělat obytné podkroví.
Na pozemku u domu jsou kolny a prostorná garáž.

Nemovitost se nachází v klidné části slepé ulice.
Jedná se o prodej podílu 17/24, kdy je majitel většinovým vlastníkem.

V obci se nachází obchody se smíšeným zbožím, několik dětských hřišť, MŠ a ZŠ. Vhodné místo pro relaxační procházky či výlety s dětmi.
Autobusem se odsud dostanete směr Roudnice nad Labem, Mělník, Mladá Boleslav či Mšeno. Vlakem do Prahy, Ústí nad Labem, Lysé nad Labem, Čáslavi, Mladé Boleslavi nebo na Mělník.

Foto interiéru se připravuje.

Nenechte si ujít tuto lákavou nabídku. Doporučuji osobní prohlídku, proto neváhejte a volejte kdykoliv.

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Malém Újezdu.