Prodej rodinného domu, Zlatníky-Hodkovice, 157 m2

Zlatníky-Hodkovice

18 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 87 212 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZlatníky-Hodkovice
ID117614
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná157 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha157 m2
Plocha nemovitosti426 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Zlatnících

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného dvojdomu o dispozici 4+kk -157m2, se dvěma venkovními parkovacími stáními, pozemek 426m2, nacházející se v lokalitě Zlatníky Hodkovice, Praha - západ, ulice roh Vestecká, K Cihelně.
Dům je postaven z kvalitních materiálů, cihly Porotherm, zateplení 18 cm polystyrén, sádrové omítky, okna s izolačními trojskly, barva oken antracit oboustranná, úložné prostory na půdě, vytápění tepelným čerpadlem NIEBE, podlahové topení v celém domě, venkovní žaluzie NOVAL. Dveře Sapeli skryté panty, bílé, černé kliky. Dubové podlahy včetně schodišťovch stupnic. Příprava pro solární elektrárnu, optický kabel na internet zaveden.
Odhadované náklady na spotřebu elektřiny, při současných cenách, 4tis./měs., vč. běžné spotřeby.
Dům je z části řešen jako chytrý, v základu ovládání venkovních žaluzií, topení, příprava venkovní kamery. Možno doplnit další na přání.
Cena zahrnuje dokončený dům vč. DPH, pozemku, oplocení, pojízdné brány a zpevněné plochy (dvě parkovací stání, chodník ke vchodu). Základní terénní úpravy.
V místě je veškerá občanská vybavenost (obecní úřad, školka, škola, restaurace).
Lokalita na hranicích Prahy, 12minut autem na metro Chodov, PID na metro Opatov 26min.
K nastěhování konec květen 2024. Stránky projekty-volbob.cz
Více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlatnících.