Prodej rodinného domu, Lišov, Hůrecká, 208 m2

Hůrecká, Lišov

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHůrecká, Lišov
ID060N057730
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná208 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha208 m2
Plocha nemovitosti392 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Lišově

Popis

Era Premiéra Exkluzivně nabízí k prodeji rodinný dům se zahradou, který se nachází v Lišově - Hůrecká ulice. Dům je určen k demolici, ale nabízí variantu nové výstavby - zastavěná plocha a nádvoří 231 m2.

Na zahradě o velikosti 161 m2 se nachází nová stavba s WC a možností vybudování sprchového koutu. Stavba může sloužit k uchování materiálu při následné výstavbě nového domu, nebo jako dočasné bydlení. Po realizaci nové stavby lze tento prostor využít jako letní kuchyni s příjemným posezením na terase. Na pozemku se nachází studna s užitkovou vodou.

Rodinný dům je částečně podsklepený. Původní dispozice 3 + 1, podkroví nebylo využito. Toužíte po realizaci svého vysněného domu ? Přijďte se podívat na místo, kde by mohl stát...

Lišov je město v okrese České Budějovice v Jihočeském kraji. Leží na svazích Lišovského prahu podél silnice I/34 mezi Českými Budějovicemi a Třeboní. Žije zde přibližně 4 600 obyvatel a patří mezi největší města okresu České Budějovice.

Více informací na telefonním čísle 734 218 093 - Denis Vacek, případně u makléře zakázky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lišově (okr. České Budějovice).