Prodej rodinného domu, Omice, Nádražní, 100 m2

Nádražní, Omice

7 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 649 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNádražní, Omice
ID03793
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti1402 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
KomunikaceNeupravená
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice

Origo partneři v Omici

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 100 m2 a s dispozicí 3+1.
Dům se nachází na útulné samotě a patří k němu terasa a krásná udržovaná zahrada o rozloze 1363 m2.
Architektonicky netypický dům s kulatou věžičkou se skládá z chodby s technickými místnostmi, předsíně, kuchyně a obývacího pokoje v přízemí. Za kuchyní je umístěna koupelna s vanou a samostatná toaleta.
V prvním patře se pak nachází dva samostatné neprůchozí pokoje a pracovní podesta.
V rámci informací z katastru je zapsána a zkoulaudována jako "stavba pro rodinnou rekreaci" pouze původní část výstavby z r. 1990 která čítá 39 m2 a do níž nespadají obývací pokoj v přízemí a ložnice a pracovna v patře.
Dům je nabízen kompletně zařízen. Vytápění novým elektrickým kotlem, lokálním el.topením, krbem umístěným v kuchyni a obývací pokoj má podlahové vytápění.
Dostavba domu proběhla před cca 20ti lety.
Na zahradě se nachází domek na dřevo a nářadí, velký kotec a zařízená dílna. Kopaná studna hloubka 25 m s novým čerpadlem.
Na zajímavosti jistě přidá pohostinská místnost a salónek, které jsou zřízené při vchodu na pozemek. V minulosti sloužili jako restaurační zařízení, ke kterému náleží také dvě samostatné toalety. V současné chvíli nejsou využívané avšak jsou ve velmi zachovalém stavu.
Budova stojí poblíž vlakové trati, parkování je možné přímo před domem.
Pro více informací či prohlídku prosím volejte uvedeného makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Omici.