Prodej rodinného domu, Rudná, Masarykova, 148 m2 (ID: 1298189)

Masarykova, Rudná

13 790 000 Kč
/za nemovitost
Dohodou
Hypotéka od 65 719 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMasarykova, Rudná
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná148 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuRušná část obce
Podlahová plocha148 m2
Plocha nemovitosti322 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Rudné

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízím Řadový dům ( jeden ze tří domu - trojdům ), novostavbu 6+KK o celkové ploše 148 m2, pozemek 322 m2, dvě vyhrazená parkovací stání. Vše je uzavřené, oplocená plocha, vyhrazená k výlučnému užívání pro parkování a využití společné části zahrady.

Jedná se o dům A, novostavbu zhotovenou z moderních stavebních materiálů a dle moderních technologii. Sádrové omítky, podlahové vytápění, plynový kotel, ohřev vody a vytápení dle volby (plyn nebo elektřina), VZT včetně rekuperace. Veškeré rozvody jsou připojené a dokončené. Rodinný dům je připojen na elektřinu, vodu, kanalizaci a plyn.
Vše připraveno k dokončení vnitřního interiéru dle přání zájemce. Prodej je ve stavu kolaudačního minima.

1 NP: vstupní chodba, šatna, technická místnost, koupelna, WC, obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, pokoj nebo pracovna celková plocha 75,7 m2, včetně terasy 18 m2. Výška stropu 2,80 m.
2 NP: schodiště, hala, koupelna, 3x pokoj, ložnice. Celková plocha 72,3 m2, včetně balkonu 18 m2.
Vše je orientováno na Východní stranu. Výška stropu 2,75 m.

Tato úžasná lokalita, ze které jste jen za 7 minut autobusem u metra Zličín. Autobusová zastávka je vzdálená přibližně 50 m. Má výbornou občanskou vybavenost, základní škola ( velice dobře hodnocená, od 1-9 ročníku) dále školky, obchody, pekárna, restaurace, zdravotnické zařízení, pošta a mnoho dalších.

Vynikající je dostupnost do centra Prahy a také na D5, dále Plzeň 35 min, nebo rychlý přístup na letiště Václava Havla cca 12 min.

Rudná jako město je vysoko hodnocené pro svojí občanskou vybavenost a dostupnost, jak po Praze, tak na Pražský okruh, Barrandov, Zličín, Stodůlky a centrum Prahy.

Lokalita je zaručeně bezpečná pro Vás a Vaše děti.
V případě zájmu o další informace, kontaktujte realitního makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rudné (okr. Praha-západ).