Pronájem bytu 2+1, Český Těšín, Štefánikova, 78 m2

Štefánikova, Český Těšín

12 000 Kč
/za měsíc
+ energie + vratná kauce + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŠtefánikova, Český Těšín
ID872688
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná78 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Českém Těšíně

Popis

Nabízíme k pronájmu cihlový byt 2+1 s výtahem v samém historickém centru Českého Těšína. Prostorný a slunný byt má rozlohu 78m2 a je připraven ihned k pronájmu. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, troubou, jídelním stolem a vestavěnou skříní. Koupelna je obložena kachličkami a dlažbou, WC je samostatné. K bytu náleží sklep a společný balkón na chodbě se sousedním bytem.
Ulice Štefánikova patří mezi ulice s výbornou krátkou docházkovou vzdáleností k vlakovému a autobusovému nádraží, i zastávce MHD. Jelikož jsme v centru, je zde i spousta obchodů, restaurací, zlatnictví, kosmetické služby, úřady, školy a spousta kulturního vyžití. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat si nájemce na základě jím zvolených kritérií. Poplatek pro RK za zprostředkování, což je jeden měsíční nájem+DPH.
Kauce ve výši dvou nájmů.
V ceně není zahrnuta částka za služby, což vychází na osobu 700.-Kč voda, 100.-Kč výtah a 30.-Kč osvětlení společných prostor. Energie, vodu a internet si hradí nájemce u poskytovatele.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Českém Těšíně.