Prodej bytu 2+kk, Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr, 112 m2

Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr

7 289 450 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTrikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr
IDF12419
StavbaSmíšená
Stav objektuProjekt
Plocha užitná70 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha112 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jsme výhradní zástupci developera na Kypru a tento projekt můžete mít pouze u nás. Neplatíte nám provizi za zprostředkovaní obchodu, nakupujete přímo od prodávajícího.

Pro vážné zájemce jsou letenky na Kypr, pobyt v hotelu, transfery z letiště a naše poradenské služby na místě zdarma! Pro podmínky zájezdu kontaktujte makléře.

Jsme jednička na trhu s více než 1000 spokojených klientů u moře, podívejte se na naše recenze.

Časopis Forbes vyhlásil po druhé od 2021 Severní Kypr jako nejlepší investice u more. My jsme nesmírně hrdí na to, že jsme absolutními průkopníky v nabídce nemovitostí na Severním Kypru na českém trhu.

Jedná se o velmi luxusní a žádaný projekt, který se nachází pouhých 300 metrů od moře, naproti je jedna z nejlepších pláží na Kypru - Long beach, největší Casino na Severní časti a nový hotel Arkin, tedy ideální na pronájem turistům celoročně.
Plán splátek zni : 40% na začátku, 40% do předání za 3 roky a posledních 20% až rok po předání nemovitosti.

Za určitých podmínek můžete u této nabídky získat 5 % slevy z ceny nemovitosti.

V tomto projektu aktuálně zůstalo několik volných zahradních mezonetů s krásným výhledem na moře a vlastním bazénem a dvěma koupelnami.

Mezonet se nachází v budově B, která je téměř vyprodaná - viz plán. Mezonet má v přízemi obývací pokoj, koupelnou a kuchyni s balkonem a vlastní bazén.
V mezipatře najdeme ložnici s koupelnou.

V tomto nádherném butikovém projektu najdeme veškerou potřebnou infrastrukturu pětihvězdičkového projektu:

- několik bazénů, také vnitřní
- sauna, spa, hamam
- fitness
. bar , kavárna, restaurace
- dětský koutek
- obchod v komplexu
- a mnohem vice

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.